Laadpalen Van der Valk Hotel Breukelen

Van der Valk Hotel Breukelen heeft in totaal 42 oplaadpunten voor elektrische auto's met een laadvermogen van 150 kW, 22 kW en kW. Je kunt bij dit hotel je auto opladen als deze een Tesla Supercharger CCS, Tesla Supercharger EU of Type 2 (Mennekes) stekker heeft. Er zijn 37 Tesla Superchargers aanwezig.

Tesla Supercharger CCS
9x 150 kW
Tesla Supercharger CCS
Tesla
Tesla Supercharger EU
28x 150 kW
Tesla Supercharger EU
Tesla
Type 2 (Mennekes)
4x 22 kW
Type 2 (Mennekes)
GreenFlux
Type 2 (Mennekes)
1x
Type 2 (Mennekes)
New Motion

Parkeren bij Van der Valk Hotel Breukelen

Je kunt gratis parkeren bij Van der Valk Hotel Breukelen.

Openingstijden hotel

De openingstijden verschillen per datum of zijn onbekend. Kijk voor de actuele openingstijden op de website van Van der Valk Hotel Breukelen.

Foto's laadpunt

Er zijn nog geen foto's van de laadpalen bij Van der Valk Hotel Breukelen toegevoegd. Voeg je eigen foto toe bij het plaatsen van een review.

Reviews laadpaal

Geef je eigen review

Hoe beviel het opladen van je auto bij een laadpaal van Van der Valk Hotel Breukelen? Laat je beoordeling achter en maak kans op €100.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Info Van der Valk Hotel Breukelen

Van der Valk Hotel Breukelen is een hotel in Breukelen in de provincie Utrecht.

Op laadpaaloverzicht.nl vind je het overzicht van alle laadpalen die Van der Valk Hotel Breukelen heeft of die hier dichtbij in de buurt staan. Je kunt direct zien hoeveel kW laadvermogen iedere laadpaal heeft, welke stekker aansluiting er wordt gebruikt en of jouw elektrische auto hier kan opladen. Ook geven we de dichtstbijzijnde laadpunten in de omgeving van dit hotel weer.

Heb je nog op- of aanpmerkingen of handige tips over Van der Valk Hotel Breukelen? We horen het graag via onze contactpagina.