Laadpalen Van der Valk Hotel De Bilt – Utrecht

Van der Valk Hotel De Bilt – Utrecht heeft in totaal 2 oplaadpunten voor elektrische auto's met een laadvermogen van 22 kW. Je kunt bij dit hotel je auto opladen als deze een Type 2 (Mennekes) stekker heeft.

Type 2 (Mennekes)
2x 22 kW
Type 2 (Mennekes)
GreenFlux

Parkeren bij Van der Valk Hotel De Bilt – Utrecht

Je kunt gratis parkeren bij Van der Valk Hotel De Bilt – Utrecht.

Openingstijden hotel

De openingstijden verschillen per datum of zijn onbekend. Kijk voor de actuele openingstijden op de website van Van der Valk Hotel De Bilt – Utrecht.

Foto's laadpunt

Er zijn nog geen foto's van de laadpalen bij Van der Valk Hotel De Bilt – Utrecht toegevoegd. Voeg je eigen foto toe bij het plaatsen van een review.

Reviews laadpaal

Geef je eigen review

Hoe beviel het opladen van je auto bij een laadpaal van Van der Valk Hotel De Bilt – Utrecht? Laat je beoordeling achter en maak kans op €100.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Info Van der Valk Hotel De Bilt – Utrecht

Van der Valk Hotel De Bilt – Utrecht is een hotel in De Bilt in de provincie Utrecht.

Op laadpaaloverzicht.nl vind je het overzicht van alle laadpalen die Van der Valk Hotel De Bilt – Utrecht heeft of die hier dichtbij in de buurt staan. Je kunt direct zien hoeveel kW laadvermogen iedere laadpaal heeft, welke stekker aansluiting er wordt gebruikt en of jouw elektrische auto hier kan opladen. Ook geven we de dichtstbijzijnde laadpunten in de omgeving van dit hotel weer.

Heb je nog op- of aanpmerkingen of handige tips over Van der Valk Hotel De Bilt – Utrecht? We horen het graag via onze contactpagina.