Laadpalen Van der Valk Hotel Duiven – Arnhem

Van der Valk Hotel Duiven – Arnhem heeft in totaal 30 oplaadpunten voor elektrische auto's met een laadvermogen van 150 kW en 11 kW. Je kunt bij dit hotel je auto opladen als deze een Tesla Supercharger CCS, Tesla Supercharger EU of Type 2 (Mennekes) stekker heeft. Er zijn 28 Tesla Superchargers aanwezig.

Tesla Supercharger CCS
14x 150 kW
Tesla Supercharger CCS
Tesla
Tesla Supercharger EU
14x 150 kW
Tesla Supercharger EU
Tesla
Type 2 (Mennekes)
2x 11 kW
Type 2 (Mennekes)
Allego

Parkeren bij Van der Valk Hotel Duiven – Arnhem

Je kunt gratis parkeren bij Van der Valk Hotel Duiven – Arnhem.

Openingstijden hotel

  • Maandag24 uur geopend
  • Dinsdag24 uur geopend
  • Woensdag24 uur geopend
  • Donderdag24 uur geopend
  • Vrijdag24 uur geopend
  • Zaterdag24 uur geopend
  • Zondag24 uur geopend

Openingstijden kunnen afwijken op feestdagen en tijdens vakantieperiodes. Kijk voor de actuele openingstijden op de website van Van der Valk Hotel Duiven – Arnhem.

Foto's laadpunt

Er zijn nog geen foto's van de laadpalen bij Van der Valk Hotel Duiven – Arnhem toegevoegd. Voeg je eigen foto toe bij het plaatsen van een review.

Reviews laadpaal

Geef je eigen review

Hoe beviel het opladen van je auto bij een laadpaal van Van der Valk Hotel Duiven – Arnhem? Laat je beoordeling achter en maak kans op €100.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Info Van der Valk Hotel Duiven – Arnhem

Van der Valk Hotel Duiven – Arnhem is een hotel in Duiven in de provincie Gelderland. Er is een restaurant waar je kunt eten.

Op laadpaaloverzicht.nl vind je het overzicht van alle laadpalen die Van der Valk Hotel Duiven – Arnhem heeft of die hier dichtbij in de buurt staan. Je kunt direct zien hoeveel kW laadvermogen iedere laadpaal heeft, welke stekker aansluiting er wordt gebruikt en of jouw elektrische auto hier kan opladen. Ook geven we de dichtstbijzijnde laadpunten in de omgeving van dit hotel weer.

Heb je nog op- of aanpmerkingen of handige tips over Van der Valk Hotel Duiven – Arnhem? We horen het graag via onze contactpagina.