Laadpalen Van der Valk Hotel Emmeloord

Van der Valk Hotel Emmeloord heeft in totaal 14 oplaadpunten voor elektrische auto's met een laadvermogen van 150 kW. Je kunt bij dit hotel je auto opladen als deze een Tesla Supercharger EU of Tesla Supercharger CCS stekker heeft. Er zijn 14 Tesla Superchargers aanwezig.

Tesla Supercharger EU
10x 150 kW
Tesla Supercharger EU
Tesla
Tesla Supercharger CCS
4x 150 kW
Tesla Supercharger CCS
Tesla

Parkeren bij Van der Valk Hotel Emmeloord

Je kunt gratis parkeren bij Van der Valk Hotel Emmeloord.

Openingstijden hotel

  • Maandag24 uur geopend
  • Dinsdag24 uur geopend
  • Woensdag24 uur geopend
  • Donderdag24 uur geopend
  • Vrijdag24 uur geopend
  • Zaterdag24 uur geopend
  • Zondag24 uur geopend

Openingstijden kunnen afwijken op feestdagen en tijdens vakantieperiodes. Kijk voor de actuele openingstijden op de website van Van der Valk Hotel Emmeloord.

Foto's laadpunt

Er zijn nog geen foto's van de laadpalen bij Van der Valk Hotel Emmeloord toegevoegd. Voeg je eigen foto toe bij het plaatsen van een review.

Reviews laadpaal

Geef je eigen review

Hoe beviel het opladen van je auto bij een laadpaal van Van der Valk Hotel Emmeloord? Laat je beoordeling achter en maak kans op €100.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Info Van der Valk Hotel Emmeloord

Van der Valk Hotel Emmeloord is een hotel in Emmeloord in de provincie Flevoland. Er is een restaurant waar je kunt eten.

Op laadpaaloverzicht.nl vind je het overzicht van alle laadpalen die Van der Valk Hotel Emmeloord heeft of die hier dichtbij in de buurt staan. Je kunt direct zien hoeveel kW laadvermogen iedere laadpaal heeft, welke stekker aansluiting er wordt gebruikt en of jouw elektrische auto hier kan opladen. Ook geven we de dichtstbijzijnde laadpunten in de omgeving van dit hotel weer.

Heb je nog op- of aanpmerkingen of handige tips over Van der Valk Hotel Emmeloord? We horen het graag via onze contactpagina.