Laadpalen Van der Valk Hotel Emmen

Van der Valk Hotel Emmen heeft in totaal 1 oplaadpunt voor elektrische auto's met een laadvermogen van 11 kW. Je kunt bij dit hotel je auto opladen als deze een Type 2 (Mennekes) stekker heeft.

Type 2 (Mennekes)
1x 11 kW
Type 2 (Mennekes)
EVBox

Parkeren bij Van der Valk Hotel Emmen

Je kunt gratis parkeren bij Van der Valk Hotel Emmen.

Openingstijden hotel

  • Maandag24 uur geopend
  • Dinsdag24 uur geopend
  • Woensdag24 uur geopend
  • Donderdag24 uur geopend
  • Vrijdag24 uur geopend
  • Zaterdag24 uur geopend
  • Zondag24 uur geopend

Openingstijden kunnen afwijken op feestdagen en tijdens vakantieperiodes. Kijk voor de actuele openingstijden op de website van Van der Valk Hotel Emmen.

Foto's laadpunt

Er zijn nog geen foto's van de laadpalen bij Van der Valk Hotel Emmen toegevoegd. Voeg je eigen foto toe bij het plaatsen van een review.

Reviews laadpaal

Geef je eigen review

Hoe beviel het opladen van je auto bij een laadpaal van Van der Valk Hotel Emmen? Laat je beoordeling achter en maak kans op €100.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Info Van der Valk Hotel Emmen

Van der Valk Hotel Emmen is een hotel in Nieuw-Amsterdam in de provincie Drenthe. Er is een restaurant waar je kunt eten.

Op laadpaaloverzicht.nl vind je het overzicht van alle laadpalen die Van der Valk Hotel Emmen heeft of die hier dichtbij in de buurt staan. Je kunt direct zien hoeveel kW laadvermogen iedere laadpaal heeft, welke stekker aansluiting er wordt gebruikt en of jouw elektrische auto hier kan opladen. Ook geven we de dichtstbijzijnde laadpunten in de omgeving van dit hotel weer.

Heb je nog op- of aanpmerkingen of handige tips over Van der Valk Hotel Emmen? We horen het graag via onze contactpagina.