Laadpalen Van der Valk Hotel Nuland – ‘s-Hertogenbosch

Van der Valk Hotel Nuland – ‘s-Hertogenbosch heeft in totaal 10 oplaadpunten voor elektrische auto's met een laadvermogen van 22 kW en 11 kW. Je kunt bij dit hotel je auto opladen als deze een Type 2 (Mennekes) stekker heeft.

Type 2 (Mennekes)
2x 22 kW
Type 2 (Mennekes)
ANWB
Type 2 (Mennekes)
6x 22 kW
Type 2 (Mennekes)
GreenFlux
Type 2 (Mennekes)
2x 11 kW
Type 2 (Mennekes)
GreenFlux

Parkeren bij Van der Valk Hotel Nuland – ‘s-Hertogenbosch

Je kunt gratis parkeren bij Van der Valk Hotel Nuland – ‘s-Hertogenbosch.

Openingstijden hotel

De openingstijden verschillen per datum of zijn onbekend. Kijk voor de actuele openingstijden op de website van Van der Valk Hotel Nuland – ‘s-Hertogenbosch.

Foto's laadpunt

Er zijn nog geen foto's van de laadpalen bij Van der Valk Hotel Nuland – ‘s-Hertogenbosch toegevoegd. Voeg je eigen foto toe bij het plaatsen van een review.

Reviews laadpaal

Geef je eigen review

Hoe beviel het opladen van je auto bij een laadpaal van Van der Valk Hotel Nuland – ‘s-Hertogenbosch? Laat je beoordeling achter en maak kans op €100.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Info Van der Valk Hotel Nuland – ‘s-Hertogenbosch

Van der Valk Hotel Nuland – ‘s-Hertogenbosch is een hotel in Nuland in de provincie Noord-Brabant. Er is een restaurant waar je kunt eten.

Op laadpaaloverzicht.nl vind je het overzicht van alle laadpalen die Van der Valk Hotel Nuland – ‘s-Hertogenbosch heeft of die hier dichtbij in de buurt staan. Je kunt direct zien hoeveel kW laadvermogen iedere laadpaal heeft, welke stekker aansluiting er wordt gebruikt en of jouw elektrische auto hier kan opladen. Ook geven we de dichtstbijzijnde laadpunten in de omgeving van dit hotel weer.

Heb je nog op- of aanpmerkingen of handige tips over Van der Valk Hotel Nuland – ‘s-Hertogenbosch? We horen het graag via onze contactpagina.