Laadpalen Van der Valk Hotel Zuidbroek

Van der Valk Hotel Zuidbroek heeft in totaal 5 oplaadpunten voor elektrische auto's met een laadvermogen van 22 kW en 2,3 kW. Je kunt bij dit hotel je auto opladen als deze een Type 2 (Mennekes) stekker heeft.

Type 2 (Mennekes)
2x 22 kW
Type 2 (Mennekes)
Tesla
Type 2 (Mennekes)
2x 22 kW
Type 2 (Mennekes)
GreenFlux
EU stekker
1x 2,3 kW
EU stekker

Parkeren bij Van der Valk Hotel Zuidbroek

Je kunt gratis parkeren bij Van der Valk Hotel Zuidbroek.

Openingstijden hotel

De openingstijden verschillen per datum of zijn onbekend. Kijk voor de actuele openingstijden op de website van Van der Valk Hotel Zuidbroek.

Foto's laadpunt

Er zijn nog geen foto's van de laadpalen bij Van der Valk Hotel Zuidbroek toegevoegd. Voeg je eigen foto toe bij het plaatsen van een review.

Reviews laadpaal

Geef je eigen review

Hoe beviel het opladen van je auto bij een laadpaal van Van der Valk Hotel Zuidbroek? Laat je beoordeling achter en maak kans op €100.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Drop file here

Info Van der Valk Hotel Zuidbroek

Van der Valk Hotel Zuidbroek is een hotel in Zuidbroek in de provincie Groningen.

Op laadpaaloverzicht.nl vind je het overzicht van alle laadpalen die Van der Valk Hotel Zuidbroek heeft of die hier dichtbij in de buurt staan. Je kunt direct zien hoeveel kW laadvermogen iedere laadpaal heeft, welke stekker aansluiting er wordt gebruikt en of jouw elektrische auto hier kan opladen. Ook geven we de dichtstbijzijnde laadpunten in de omgeving van dit hotel weer.

Heb je nog op- of aanpmerkingen of handige tips over Van der Valk Hotel Zuidbroek? We horen het graag via onze contactpagina.