Laadpalen Brandweer- en Stormrampenmuseum Borculo

We hebben nog geen informatie over eventuele laadpalen bij Brandweer- en Stormrampenmuseum Borculo. Zijn bij dit museum wel laadpunten aanwezig? Tip ons!

Parkeren bij Brandweer- en Stormrampenmuseum Borculo

We hebben op dit moment geen informatie over parkeren bij Brandweer- en Stormrampenmuseum Borculo.

Openingstijden museum

  • Maandag14:00 – 16:00
  • Dinsdag10:00 – 16:00
  • Woensdag10:00 – 16:00
  • Donderdag10:00 – 16:00
  • Vrijdag10:00 – 16:00
  • Zaterdag14:00 – 16:00
  • Zondag14:00 – 16:00

Openingstijden kunnen afwijken op feestdagen en tijdens vakantieperiodes. Kijk voor de actuele openingstijden op de website van Brandweer- en Stormrampenmuseum Borculo.

Foto's laadpunt

Er zijn nog geen foto's van de laadpalen bij Brandweer- en Stormrampenmuseum Borculo toegevoegd. Voeg je eigen foto toe bij het plaatsen van een review.

Reviews laadpaal

Geef je eigen review

Hoe beviel het opladen van je auto bij een laadpaal van Brandweer- en Stormrampenmuseum Borculo? Laat je beoordeling achter en maak kans op €100.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Info Brandweer- en Stormrampenmuseum Borculo

Brandweer- en Stormrampenmuseum Borculo is een museum in Borculo in de provincie Gelderland.

Op laadpaaloverzicht.nl vind je het overzicht van alle laadpalen die Brandweer- en Stormrampenmuseum Borculo heeft of die hier dichtbij in de buurt staan. Je kunt direct zien hoeveel kW laadvermogen iedere laadpaal heeft, welke stekker aansluiting er wordt gebruikt en of jouw elektrische auto hier kan opladen. Ook geven we de dichtstbijzijnde laadpunten in de omgeving van dit museum weer.

Heb je nog op- of aanpmerkingen of handige tips over Brandweer- en Stormrampenmuseum Borculo? We horen het graag via onze contactpagina.