Laadpalen Houtbouwmuseum De Helling

We hebben nog geen informatie over eventuele laadpalen bij Houtbouwmuseum De Helling. Zijn bij dit museum wel laadpunten aanwezig? Tip ons!

Parkeren bij Houtbouwmuseum De Helling

We hebben op dit moment geen informatie over parkeren bij Houtbouwmuseum De Helling.

Openingstijden museum

De openingstijden verschillen per datum of zijn onbekend. Kijk voor de actuele openingstijden op de website van Houtbouwmuseum De Helling.

Foto's laadpunt

Er zijn nog geen foto's van de laadpalen bij Houtbouwmuseum De Helling toegevoegd. Voeg je eigen foto toe bij het plaatsen van een review.

Reviews laadpaal

Geef je eigen review

Hoe beviel het opladen van je auto bij een laadpaal van Houtbouwmuseum De Helling? Laat je beoordeling achter en maak kans op €100.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Info Houtbouwmuseum De Helling

Houtbouwmuseum De Helling is een museum in Utrecht in de provincie Utrecht.

Op laadpaaloverzicht.nl vind je het overzicht van alle laadpalen die Houtbouwmuseum De Helling heeft of die hier dichtbij in de buurt staan. Je kunt direct zien hoeveel kW laadvermogen iedere laadpaal heeft, welke stekker aansluiting er wordt gebruikt en of jouw elektrische auto hier kan opladen. Ook geven we de dichtstbijzijnde laadpunten in de omgeving van dit museum weer.

Heb je nog op- of aanpmerkingen of handige tips over Houtbouwmuseum De Helling? We horen het graag via onze contactpagina.