Laadpalen Museumboerderij de Karstenhoeve

We hebben nog geen informatie over eventuele laadpalen bij Museumboerderij de Karstenhoeve. Zijn bij dit museum wel laadpunten aanwezig? Tip ons!

Parkeren bij Museumboerderij de Karstenhoeve

We hebben op dit moment geen informatie over parkeren bij Museumboerderij de Karstenhoeve.

Openingstijden museum

De openingstijden verschillen per datum of zijn onbekend. Kijk voor de actuele openingstijden op de website van Museumboerderij de Karstenhoeve.

Foto's laadpunt

Er zijn nog geen foto's van de laadpalen bij Museumboerderij de Karstenhoeve toegevoegd. Voeg je eigen foto toe bij het plaatsen van een review.

Reviews laadpaal

Geef je eigen review

Hoe beviel het opladen van je auto bij een laadpaal van Museumboerderij de Karstenhoeve? Laat je beoordeling achter en maak kans op €100.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Info Museumboerderij de Karstenhoeve

Museumboerderij de Karstenhoeve is een museum in Ruinerwold in de provincie Drenthe.

Op laadpaaloverzicht.nl vind je het overzicht van alle laadpalen die Museumboerderij de Karstenhoeve heeft of die hier dichtbij in de buurt staan. Je kunt direct zien hoeveel kW laadvermogen iedere laadpaal heeft, welke stekker aansluiting er wordt gebruikt en of jouw elektrische auto hier kan opladen. Ook geven we de dichtstbijzijnde laadpunten in de omgeving van dit museum weer.

Heb je nog op- of aanpmerkingen of handige tips over Museumboerderij de Karstenhoeve? We horen het graag via onze contactpagina.