Laadpalen Parkeergarage Westerhaven

Parkeergarage Westerhaven heeft in totaal 4 oplaadpunten voor elektrische auto's met een laadvermogen van 7,4 kW. Je kunt bij dit parkeren je auto opladen als deze een Type 2 (Mennekes) stekker heeft.

Type 2 (Mennekes)
4x 7,4 kW
Type 2 (Mennekes)
New Motion

Parkeren bij Parkeergarage Westerhaven

We hebben op dit moment geen informatie over parkeren bij Parkeergarage Westerhaven.

Openingstijden parkeren

  • Maandag24 uur geopend
  • Dinsdag24 uur geopend
  • Woensdag24 uur geopend
  • Donderdag24 uur geopend
  • Vrijdag24 uur geopend
  • Zaterdag24 uur geopend
  • Zondag24 uur geopend

Openingstijden kunnen afwijken op feestdagen en tijdens vakantieperiodes. Kijk voor de actuele openingstijden op de website van Parkeergarage Westerhaven.

Foto's laadpunt

Er zijn nog geen foto's van de laadpalen bij Parkeergarage Westerhaven toegevoegd. Voeg je eigen foto toe bij het plaatsen van een review.

Reviews laadpaal

Geef je eigen review

Hoe beviel het opladen van je auto bij een laadpaal van Parkeergarage Westerhaven? Laat je beoordeling achter en maak kans op €100.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Info Parkeergarage Westerhaven

Parkeergarage Westerhaven is een parkeren in Groningen in de provincie Groningen.

Op laadpaaloverzicht.nl vind je het overzicht van alle laadpalen die parkeren Parkeergarage Westerhaven heeft of die hier dichtbij in de buurt staan. Je kunt direct zien hoeveel kW laadvermogen iedere laadpaal heeft, welke stekker aansluiting er wordt gebruikt en of jouw elektrische auto hier kan opladen. Ook geven we de dichtstbijzijnde laadpunten in de omgeving van dit parkeren weer.

Heb je nog op- of aanpmerkingen of handige tips over parkeren Parkeergarage Westerhaven? We horen het graag via onze contactpagina.