Laadpalen in de buurt van Sauna la FemmeSauna en wellness Sauna la Femme heeft in totaal 2 oplaadpunten voor elektrische auto's binnen een straal van 1 km afstand. Je kunt hier in de buurt laden bij:

  • 2 laadpalen met een Type 2 stekker

Wil je naar Sauna la Femme?

Op lafemme-wellness.nl vind je alle informatie over sauna en wellness Sauna la Femme.

In de lijst hieronder staan de laadpalen gesorteerd op afstand.

808 meter afstand – Allego

Adres: Plakke Venstraat 1, 1316 HR Almere, Nederland

2 × Type 2 11 kW


Parkeren bij Sauna la Femme

We hebben op dit moment geen informatie over parkeren bij Sauna la Femme.

Openingstijden sauna en wellness

De openingstijden verschillen per datum of zijn onbekend. Kijk voor de actuele openingstijden op de website van Sauna la Femme.

Foto's laadpunt

Er zijn nog geen foto's van de laadpalen bij Sauna la Femme toegevoegd. Voeg je eigen foto toe bij het plaatsen van een review.

Reviews laadpaal

Geef je eigen review

Hoe beviel het opladen van je auto bij een laadpaal van Sauna la Femme? Laat je beoordeling achter en maak kans op €100.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Drop file here

Info Sauna la Femme

Sauna la Femme is een sauna en wellness in Almere in de provincie Flevoland.

Op laadpaaloverzicht.nl vind je het overzicht van alle laadpalen die sauna en wellness Sauna la Femme heeft of die hier dichtbij in de buurt staan. Je kunt direct zien hoeveel kW laadvermogen iedere laadpaal heeft, welke stekker aansluiting er wordt gebruikt en of jouw elektrische auto hier kan opladen. Ook geven we de dichtstbijzijnde laadpunten in de omgeving van deze sauna en wellness weer.

Heb je nog op- of aanpmerkingen of handige tips over sauna en wellness Sauna la Femme? We horen het graag via onze contactpagina.