Laadpalen Thermen Bad Nieuweschans

Thermen Bad Nieuweschans heeft een oplaadpunt voor elektrische auto's beschikbaar. We hebben nog geen informatie over de eigenschappen van deze laadpaal zoals welke type stekker beschikbaar is en wat het laadvermogen is. Kijk op de website van Thermen Bad Nieuweschans voor meer informatie.

Weet jij meer over de laadmogelijkheden die hier zijn? Tip ons!

Parkeren bij Thermen Bad Nieuweschans

Je kunt gratis parkeren bij Thermen Bad Nieuweschans.

Openingstijden sauna en wellness

  • Maandag09:00 – 23:00
  • Dinsdag09:00 – 23:00
  • Woensdag09:00 – 23:00
  • Donderdag09:00 – 23:00
  • Vrijdag09:00 – 23:00
  • Zaterdag09:00 – 23:00
  • Zondag09:00 – 23:00

Openingstijden kunnen afwijken op feestdagen en tijdens vakantieperiodes. Kijk voor de actuele openingstijden op de website van Thermen Bad Nieuweschans.

Foto's laadpunt

Er zijn nog geen foto's van de laadpalen bij Thermen Bad Nieuweschans toegevoegd. Voeg je eigen foto toe bij het plaatsen van een review.

Reviews laadpaal

Geef je eigen review

Hoe beviel het opladen van je auto bij een laadpaal van Thermen Bad Nieuweschans? Laat je beoordeling achter en maak kans op €100.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Info Thermen Bad Nieuweschans

Thermen Bad Nieuweschans is een sauna en wellness in Bad Nieuweschans in de provincie Groningen. Je kunt bij deze sauna en wellness gratis parkeren. Er is een restaurant waar je kunt eten.

Op laadpaaloverzicht.nl vind je het overzicht van alle laadpalen die sauna en wellness Thermen Bad Nieuweschans heeft of die hier dichtbij in de buurt staan. Je kunt direct zien hoeveel kW laadvermogen iedere laadpaal heeft, welke stekker aansluiting er wordt gebruikt en of jouw elektrische auto hier kan opladen. Ook geven we de dichtstbijzijnde laadpunten in de omgeving van deze sauna en wellness weer.

Heb je nog op- of aanpmerkingen of handige tips over sauna en wellness Thermen Bad Nieuweschans? We horen het graag via onze contactpagina.