Laadpalen Veluwse Bron

Veluwse Bron heeft in totaal 6 oplaadpunten voor elektrische auto's met een laadvermogen van 3,7 kW. Je kunt bij deze sauna en wellness je auto opladen als deze een Type 2 (Mennekes) stekker heeft.

Type 2 (Mennekes)
6x 3,7 kW
Type 2 (Mennekes)
EVBox

Parkeren bij Veluwse Bron

We hebben op dit moment geen informatie over parkeren bij Veluwse Bron.

Openingstijden sauna en wellness

  • Maandag10:00 – 23:00
  • Dinsdag10:00 – 23:00
  • Woensdag10:00 – 23:00
  • Donderdag10:00 – 23:00
  • Vrijdag10:00 – 23:00
  • Zaterdag10:00 – 23:00
  • Zondag10:00 – 23:00

Openingstijden kunnen afwijken op feestdagen en tijdens vakantieperiodes. Kijk voor de actuele openingstijden op de website van Veluwse Bron.

Foto's laadpunt

Er zijn nog geen foto's van de laadpalen bij Veluwse Bron toegevoegd. Voeg je eigen foto toe bij het plaatsen van een review.

Reviews laadpaal

  • Goede service van de Veluwse Bron: gratis laden op de parkeerplaats. Je hebt geen laadpas nodig en na een druk op de knop startte het laden. Helaas is er maar 1 laadpaal met twee laadpunten… Een beetje weinig voor zo’n grote parkeerplaats. Het laden leek met 11 kW per uur te gebeuren. Prima snelheid dus!

Geef je eigen review

Hoe beviel het opladen van je auto bij een laadpaal van Veluwse Bron? Laat je beoordeling achter en maak kans op €100.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Info Veluwse Bron

Veluwse Bron is een sauna en wellness in Emst in de provincie Gelderland.

Op laadpaaloverzicht.nl vind je het overzicht van alle laadpalen die sauna en wellness Veluwse Bron heeft of die hier dichtbij in de buurt staan. Je kunt direct zien hoeveel kW laadvermogen iedere laadpaal heeft, welke stekker aansluiting er wordt gebruikt en of jouw elektrische auto hier kan opladen. Ook geven we de dichtstbijzijnde laadpunten in de omgeving van deze sauna en wellness weer.

Heb je nog op- of aanpmerkingen of handige tips over sauna en wellness Veluwse Bron? We horen het graag via onze contactpagina.