Laadpalen De Boerderij Huizen

We hebben nog geen informatie over eventuele laadpalen bij De Boerderij Huizen. Zijn bij dit theater wel laadpunten aanwezig? Tip ons!

Parkeren bij De Boerderij Huizen

We hebben op dit moment geen informatie over parkeren bij De Boerderij Huizen.

Openingstijden theater

De openingstijden verschillen per datum of zijn onbekend. Kijk voor de actuele openingstijden op de website van De Boerderij Huizen.

Foto's laadpunt

Er zijn nog geen foto's van de laadpalen bij De Boerderij Huizen toegevoegd. Voeg je eigen foto toe bij het plaatsen van een review.

Reviews laadpaal

Geef je eigen review

Hoe beviel het opladen van je auto bij een laadpaal van De Boerderij Huizen? Laat je beoordeling achter en maak kans op €100.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Info De Boerderij Huizen

De Boerderij Huizen is een theater in Huizen in de provincie Noord-Holland.

Op laadpaaloverzicht.nl vind je het overzicht van alle laadpalen die theater De Boerderij Huizen heeft of die hier dichtbij in de buurt staan. Je kunt direct zien hoeveel kW laadvermogen iedere laadpaal heeft, welke stekker aansluiting er wordt gebruikt en of jouw elektrische auto hier kan opladen. Ook geven we de dichtstbijzijnde laadpunten in de omgeving van dit theater weer.

Heb je nog op- of aanpmerkingen of handige tips over theater De Boerderij Huizen? We horen het graag via onze contactpagina.