Laadpalen Het Oude Raadhuis

We hebben nog geen informatie over eventuele laadpalen bij Het Oude Raadhuis. Zijn bij dit theater wel laadpunten aanwezig? Tip ons!

Parkeren bij Het Oude Raadhuis

We hebben op dit moment geen informatie over parkeren bij Het Oude Raadhuis.

Openingstijden theater

De openingstijden verschillen per datum of zijn onbekend. Kijk voor de actuele openingstijden op de website van Het Oude Raadhuis.

Foto's laadpunt

Er zijn nog geen foto's van de laadpalen bij Het Oude Raadhuis toegevoegd. Voeg je eigen foto toe bij het plaatsen van een review.

Reviews laadpaal

Geef je eigen review

Hoe beviel het opladen van je auto bij een laadpaal van Het Oude Raadhuis? Laat je beoordeling achter en maak kans op €100.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Info Het Oude Raadhuis

Het Oude Raadhuis is een theater in Castricum in de provincie Noord-Holland.

Op laadpaaloverzicht.nl vind je het overzicht van alle laadpalen die theater Het Oude Raadhuis heeft of die hier dichtbij in de buurt staan. Je kunt direct zien hoeveel kW laadvermogen iedere laadpaal heeft, welke stekker aansluiting er wordt gebruikt en of jouw elektrische auto hier kan opladen. Ook geven we de dichtstbijzijnde laadpunten in de omgeving van dit theater weer.

Heb je nog op- of aanpmerkingen of handige tips over theater Het Oude Raadhuis? We horen het graag via onze contactpagina.