Laadpalen Theater de Paardenkathedraal

We hebben nog geen informatie over eventuele laadpalen bij Theater de Paardenkathedraal. Zijn bij dit theater wel laadpunten aanwezig? Tip ons!

Parkeren bij Theater de Paardenkathedraal

We hebben op dit moment geen informatie over parkeren bij Theater de Paardenkathedraal.

Openingstijden theater

De openingstijden verschillen per datum of zijn onbekend. Kijk voor de actuele openingstijden op de website van Theater de Paardenkathedraal.

Foto's laadpunt

Er zijn nog geen foto's van de laadpalen bij Theater de Paardenkathedraal toegevoegd. Voeg je eigen foto toe bij het plaatsen van een review.

Reviews laadpaal

Geef je eigen review

Hoe beviel het opladen van je auto bij een laadpaal van Theater de Paardenkathedraal? Laat je beoordeling achter en maak kans op €100.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Info Theater de Paardenkathedraal

Theater de Paardenkathedraal is een theater in Utrecht in de provincie Utrecht.

Op laadpaaloverzicht.nl vind je het overzicht van alle laadpalen die Theater de Paardenkathedraal heeft of die hier dichtbij in de buurt staan. Je kunt direct zien hoeveel kW laadvermogen iedere laadpaal heeft, welke stekker aansluiting er wordt gebruikt en of jouw elektrische auto hier kan opladen. Ook geven we de dichtstbijzijnde laadpunten in de omgeving van dit theater weer.

Heb je nog op- of aanpmerkingen of handige tips over Theater de Paardenkathedraal? We horen het graag via onze contactpagina.