Laadpalen Center Parcs de Kempervennen

Center Parcs de Kempervennen heeft in totaal 2 oplaadpunten voor elektrische auto's met een laadvermogen van 3,7 kW. Je kunt bij dit vakantiepark je auto opladen als deze een Type 2 (Mennekes) stekker heeft.

Type 2 (Mennekes)
2x 3,7 kW
Type 2 (Mennekes)
Eneco

Parkeren bij Center Parcs de Kempervennen

We hebben op dit moment geen informatie over parkeren bij Center Parcs de Kempervennen.

Openingstijden vakantiepark

De openingstijden verschillen per datum of zijn onbekend. Kijk voor de actuele openingstijden op de website van Center Parcs de Kempervennen.

Foto's laadpunt

Er zijn nog geen foto's van de laadpalen bij Center Parcs de Kempervennen toegevoegd. Voeg je eigen foto toe bij het plaatsen van een review.

Reviews laadpaal

  • Het opladen bij de laadpaal beviel goed
    Echter het vinden van de laadpaal was een grotere klus. Hier mag centerparks nog wel wat aan doen. Bv op de digitale kaart plaatsen. Ook was er op parkeerplaats A maar 1 paal met 1 aansluitpunt met maar liefst 4 parkeerplaatsen. Dit begrepen wij niet helemaal alsof je in de rij moet aansluiten voor je beurt. Neemt niet weg wij waren zeer blij met dit laadpunt en weten nu ook dat op de andere parkeerplaats meerdere laadpunten zijn.

Geef je eigen review

Hoe beviel het opladen van je auto bij een laadpaal van Center Parcs de Kempervennen? Laat je beoordeling achter en maak kans op €100.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Drop file here

Info Center Parcs de Kempervennen

Center Parcs de Kempervennen is een vakantiepark in Westerhoven in de provincie Noord-Brabant.

Op laadpaaloverzicht.nl vind je het overzicht van alle laadpalen die vakantiepark Center Parcs de Kempervennen heeft of die hier dichtbij in de buurt staan. Je kunt direct zien hoeveel kW laadvermogen iedere laadpaal heeft, welke stekker aansluiting er wordt gebruikt en of jouw elektrische auto hier kan opladen. Ook geven we de dichtstbijzijnde laadpunten in de omgeving van dit vakantiepark weer.

Heb je nog op- of aanpmerkingen of handige tips over vakantiepark Center Parcs de Kempervennen? We horen het graag via onze contactpagina.