Laadpalen Center Parcs het Heijderbos

Center Parcs het Heijderbos heeft in totaal 2 oplaadpunten voor elektrische auto's met een laadvermogen van 3,7 kW. Je kunt bij dit vakantiepark je auto opladen als deze een Type 2 (Mennekes) stekker heeft.

Type 2 (Mennekes)
2x 3,7 kW
Type 2 (Mennekes)
Eneco

Parkeren bij Center Parcs het Heijderbos

We hebben op dit moment geen informatie over parkeren bij Center Parcs het Heijderbos.

Openingstijden vakantiepark

De openingstijden verschillen per datum of zijn onbekend. Kijk voor de actuele openingstijden op de website van Center Parcs het Heijderbos.

Foto's laadpunt

Er zijn nog geen foto's van de laadpalen bij Center Parcs het Heijderbos toegevoegd. Voeg je eigen foto toe bij het plaatsen van een review.

Reviews laadpaal

Geef je eigen review

Hoe beviel het opladen van je auto bij een laadpaal van Center Parcs het Heijderbos? Laat je beoordeling achter en maak kans op €100.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Info Center Parcs het Heijderbos

Center Parcs het Heijderbos is een vakantiepark in Heijen in de provincie Limburg.

Op laadpaaloverzicht.nl vind je het overzicht van alle laadpalen die vakantiepark Center Parcs het Heijderbos heeft of die hier dichtbij in de buurt staan. Je kunt direct zien hoeveel kW laadvermogen iedere laadpaal heeft, welke stekker aansluiting er wordt gebruikt en of jouw elektrische auto hier kan opladen. Ook geven we de dichtstbijzijnde laadpunten in de omgeving van dit vakantiepark weer.

Heb je nog op- of aanpmerkingen of handige tips over vakantiepark Center Parcs het Heijderbos? We horen het graag via onze contactpagina.