Laadpalen Hof van Saksen

Hof van Saksen heeft in totaal 4 oplaadpunten voor elektrische auto's met een laadvermogen van 7,4 kW en 3,7 kW. Je kunt bij dit vakantiepark je auto opladen als deze een Type 2 (Mennekes) stekker heeft.

Type 2 (Mennekes)
2x 7,4 kW
Type 2 (Mennekes)
EVBox
Type 2 (Mennekes)
2x 3,7 kW
Type 2 (Mennekes)
EVBox

Parkeren bij Hof van Saksen

We hebben op dit moment geen informatie over parkeren bij Hof van Saksen.

Openingstijden vakantiepark

De openingstijden verschillen per datum of zijn onbekend. Kijk voor de actuele openingstijden op de website van Hof van Saksen.

Foto's laadpunt

Er zijn nog geen foto's van de laadpalen bij Hof van Saksen toegevoegd. Voeg je eigen foto toe bij het plaatsen van een review.

Reviews laadpaal

Geef je eigen review

Hoe beviel het opladen van je auto bij een laadpaal van Hof van Saksen? Laat je beoordeling achter en maak kans op €100.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Drop file here

Info Hof van Saksen

Hof van Saksen is een vakantiepark in Nooitgedacht in de provincie Drenthe.

Op laadpaaloverzicht.nl vind je het overzicht van alle laadpalen die vakantiepark Hof van Saksen heeft of die hier dichtbij in de buurt staan. Je kunt direct zien hoeveel kW laadvermogen iedere laadpaal heeft, welke stekker aansluiting er wordt gebruikt en of jouw elektrische auto hier kan opladen. Ook geven we de dichtstbijzijnde laadpunten in de omgeving van dit vakantiepark weer.

Heb je nog op- of aanpmerkingen of handige tips over vakantiepark Hof van Saksen? We horen het graag via onze contactpagina.