Laadpalen Landal De Waufsberg

Landal De Waufsberg heeft in totaal 2 oplaadpunten voor elektrische auto's met een laadvermogen van 22 kW. Je kunt bij dit vakantiepark je auto opladen als deze een Type 2 (Mennekes) stekker heeft.

Type 2 (Mennekes)
2x 22 kW
Type 2 (Mennekes)
EVBox

Parkeren bij Landal De Waufsberg

We hebben op dit moment geen informatie over parkeren bij Landal De Waufsberg.

Openingstijden vakantiepark

De openingstijden verschillen per datum of zijn onbekend. Kijk voor de actuele openingstijden op de website van Landal De Waufsberg.

Foto's laadpunt

Er zijn nog geen foto's van de laadpalen bij Landal De Waufsberg toegevoegd. Voeg je eigen foto toe bij het plaatsen van een review.

Reviews laadpaal

Geef je eigen review

Hoe beviel het opladen van je auto bij een laadpaal van Landal De Waufsberg? Laat je beoordeling achter en maak kans op €100.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Info Landal De Waufsberg

Landal De Waufsberg is een vakantiepark in Noorbeek in de provincie Limburg.

Op laadpaaloverzicht.nl vind je het overzicht van alle laadpalen die vakantiepark Landal De Waufsberg heeft of die hier dichtbij in de buurt staan. Je kunt direct zien hoeveel kW laadvermogen iedere laadpaal heeft, welke stekker aansluiting er wordt gebruikt en of jouw elektrische auto hier kan opladen. Ook geven we de dichtstbijzijnde laadpunten in de omgeving van dit vakantiepark weer.

Heb je nog op- of aanpmerkingen of handige tips over vakantiepark Landal De Waufsberg? We horen het graag via onze contactpagina.