Laadpalen Landal Het Land van Bartje

Landal Het Land van Bartje heeft in totaal 2 oplaadpunten voor elektrische auto's met een laadvermogen van 11 kW. Je kunt bij dit vakantiepark je auto opladen als deze een Type 2 (Mennekes) stekker heeft.

Type 2 (Mennekes)
2x 11 kW
Type 2 (Mennekes)
EVBox

Parkeren bij Landal Het Land van Bartje

We hebben op dit moment geen informatie over parkeren bij Landal Het Land van Bartje.

Openingstijden vakantiepark

De openingstijden verschillen per datum of zijn onbekend. Kijk voor de actuele openingstijden op de website van Landal Het Land van Bartje.

Foto's laadpunt

Er zijn nog geen foto's van de laadpalen bij Landal Het Land van Bartje toegevoegd. Voeg je eigen foto toe bij het plaatsen van een review.

Reviews laadpaal

Geef je eigen review

Hoe beviel het opladen van je auto bij een laadpaal van Landal Het Land van Bartje? Laat je beoordeling achter en maak kans op €100.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Info Landal Het Land van Bartje

Landal Het Land van Bartje is een vakantiepark in Ees in de provincie Drenthe.

Op laadpaaloverzicht.nl vind je het overzicht van alle laadpalen die vakantiepark Landal Het Land van Bartje heeft of die hier dichtbij in de buurt staan. Je kunt direct zien hoeveel kW laadvermogen iedere laadpaal heeft, welke stekker aansluiting er wordt gebruikt en of jouw elektrische auto hier kan opladen. Ook geven we de dichtstbijzijnde laadpunten in de omgeving van dit vakantiepark weer.

Heb je nog op- of aanpmerkingen of handige tips over vakantiepark Landal Het Land van Bartje? We horen het graag via onze contactpagina.