Laadpalen Landal Landgoed De Hellendoornse Berg

Landal Landgoed De Hellendoornse Berg heeft in totaal 2 oplaadpunten voor elektrische auto's met een laadvermogen van 22 kW. Je kunt bij dit vakantiepark je auto opladen als deze een Type 2 (Mennekes) stekker heeft.

Type 2 (Mennekes)
2x 22 kW
Type 2 (Mennekes)
New Motion

Parkeren bij Landal Landgoed De Hellendoornse Berg

We hebben op dit moment geen informatie over parkeren bij Landal Landgoed De Hellendoornse Berg.

Openingstijden vakantiepark

De openingstijden verschillen per datum of zijn onbekend. Kijk voor de actuele openingstijden op de website van Landal Landgoed De Hellendoornse Berg.

Foto's laadpunt

Er zijn nog geen foto's van de laadpalen bij Landal Landgoed De Hellendoornse Berg toegevoegd. Voeg je eigen foto toe bij het plaatsen van een review.

Reviews laadpaal

Geef je eigen review

Hoe beviel het opladen van je auto bij een laadpaal van Landal Landgoed De Hellendoornse Berg? Laat je beoordeling achter en maak kans op €100.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Drop file here

Info Landal Landgoed De Hellendoornse Berg

Landal Landgoed De Hellendoornse Berg is een vakantiepark in Haarle in de provincie Overijssel.

Op laadpaaloverzicht.nl vind je het overzicht van alle laadpalen die vakantiepark Landal Landgoed De Hellendoornse Berg heeft of die hier dichtbij in de buurt staan. Je kunt direct zien hoeveel kW laadvermogen iedere laadpaal heeft, welke stekker aansluiting er wordt gebruikt en of jouw elektrische auto hier kan opladen. Ook geven we de dichtstbijzijnde laadpunten in de omgeving van dit vakantiepark weer.

Heb je nog op- of aanpmerkingen of handige tips over vakantiepark Landal Landgoed De Hellendoornse Berg? We horen het graag via onze contactpagina.