Laadpalen Landal Orveltermarke

Landal Orveltermarke heeft in totaal 2 oplaadpunten voor elektrische auto's met een laadvermogen van 11 kW. Je kunt bij dit vakantiepark je auto opladen als deze een Type 2 (Mennekes) stekker heeft.

Type 2 (Mennekes)
2x 11 kW
Type 2 (Mennekes)
EVBox

Parkeren bij Landal Orveltermarke

We hebben op dit moment geen informatie over parkeren bij Landal Orveltermarke.

Openingstijden vakantiepark

De openingstijden verschillen per datum of zijn onbekend. Kijk voor de actuele openingstijden op de website van Landal Orveltermarke.

Foto's laadpunt

Er zijn nog geen foto's van de laadpalen bij Landal Orveltermarke toegevoegd. Voeg je eigen foto toe bij het plaatsen van een review.

Reviews laadpaal

Geef je eigen review

Hoe beviel het opladen van je auto bij een laadpaal van Landal Orveltermarke? Laat je beoordeling achter en maak kans op €100.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Info Landal Orveltermarke

Landal Orveltermarke is een vakantiepark in Witteveen in de provincie Drenthe.

Op laadpaaloverzicht.nl vind je het overzicht van alle laadpalen die vakantiepark Landal Orveltermarke heeft of die hier dichtbij in de buurt staan. Je kunt direct zien hoeveel kW laadvermogen iedere laadpaal heeft, welke stekker aansluiting er wordt gebruikt en of jouw elektrische auto hier kan opladen. Ook geven we de dichtstbijzijnde laadpunten in de omgeving van dit vakantiepark weer.

Heb je nog op- of aanpmerkingen of handige tips over vakantiepark Landal Orveltermarke? We horen het graag via onze contactpagina.