Laadpalen Landal Sluftervallei

Landal Sluftervallei heeft in totaal 2 oplaadpunten voor elektrische auto's met een laadvermogen van 11 kW. Je kunt bij dit vakantiepark je auto opladen als deze een Type 2 (Mennekes) stekker heeft.

Type 2 (Mennekes)
2x 11 kW
Type 2 (Mennekes)
EVBox

Parkeren bij Landal Sluftervallei

We hebben op dit moment geen informatie over parkeren bij Landal Sluftervallei.

Openingstijden vakantiepark

De openingstijden verschillen per datum of zijn onbekend. Kijk voor de actuele openingstijden op de website van Landal Sluftervallei.

Foto's laadpunt

Er zijn nog geen foto's van de laadpalen bij Landal Sluftervallei toegevoegd. Voeg je eigen foto toe bij het plaatsen van een review.

Reviews laadpaal

  • Bij aankomst op Sluftervallei gelijk aan de paal gezet. Dat bleek achteraf een goede zet want de rest van het weekend was de paal volop in gebruik. Uitbreiding van aantal palen is wenselijk. Ook jammer dat sommige hun auto laten staan ook als is het opladen klaar. Via een app kan de eigenaar dat zien dus wel zo attent naar anderen om de auto dan ook weer weg te halen.

  • Waardeloos dat er maar 2 laadpalen zijn. Vrijdag aangekomen, en zondag middag rond 17.00 uur pas plek om te laden. Er stond vanaf vrijdag een audi en en tesla tot zondagmiddag aan de laadpaal ook al waren ze vol geladen. Doordat wij aan het midget golf waren zagen wij dat er een.plek vrij kwam, maar ook dat er een meneer al een paar keer met zijn auto heen en weer was gereden om zijn auto op te laden. We hebben met deze meneer afgesproken dat wij de auto om 19.00 uur eraf halen en hij zijn auto kan opladen. Landal die graag groen wil zijn moet hier wat aan doen. Wij komen hier al jaren en willen dat ook blijven doen.
    Fsm. De Klerk

Geef je eigen review

Hoe beviel het opladen van je auto bij een laadpaal van Landal Sluftervallei? Laat je beoordeling achter en maak kans op €100.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Info Landal Sluftervallei

Landal Sluftervallei is een vakantiepark in De Cocksdorp in de provincie Noord-Holland.

Op laadpaaloverzicht.nl vind je het overzicht van alle laadpalen die vakantiepark Landal Sluftervallei heeft of die hier dichtbij in de buurt staan. Je kunt direct zien hoeveel kW laadvermogen iedere laadpaal heeft, welke stekker aansluiting er wordt gebruikt en of jouw elektrische auto hier kan opladen. Ook geven we de dichtstbijzijnde laadpunten in de omgeving van dit vakantiepark weer.

Heb je nog op- of aanpmerkingen of handige tips over vakantiepark Landal Sluftervallei? We horen het graag via onze contactpagina.