Laadpalen Admiraal de Ruyterziekenhuis (ADRZ)

We hebben nog geen informatie over eventuele laadpalen bij Admiraal de Ruyterziekenhuis (ADRZ). Zijn bij dit ziekenhuis wel laadpunten aanwezig? Tip ons!

Parkeren bij Admiraal de Ruyterziekenhuis (ADRZ)

We hebben op dit moment geen informatie over parkeren bij Admiraal de Ruyterziekenhuis (ADRZ).

Openingstijden ziekenhuis

  • Maandag24 uur geopend
  • Dinsdag24 uur geopend
  • Woensdag24 uur geopend
  • Donderdag24 uur geopend
  • Vrijdag24 uur geopend
  • Zaterdag24 uur geopend
  • Zondag24 uur geopend

Openingstijden kunnen afwijken op feestdagen en tijdens vakantieperiodes. Kijk voor de actuele openingstijden op de website van Admiraal de Ruyterziekenhuis (ADRZ).

Foto's laadpunt

Er zijn nog geen foto's van de laadpalen bij Admiraal de Ruyterziekenhuis (ADRZ) toegevoegd. Voeg je eigen foto toe bij het plaatsen van een review.

Reviews laadpaal

Geef je eigen review

Hoe beviel het opladen van je auto bij een laadpaal van Admiraal de Ruyterziekenhuis (ADRZ)? Laat je beoordeling achter en maak kans op €100.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Drop file here

Info Admiraal de Ruyterziekenhuis (ADRZ)

Admiraal de Ruyterziekenhuis (ADRZ) is een ziekenhuis in Goes in de provincie Zeeland.

Op laadpaaloverzicht.nl vind je het overzicht van alle laadpalen die Admiraal de Ruyterziekenhuis (ADRZ) heeft of die hier dichtbij in de buurt staan. Je kunt direct zien hoeveel kW laadvermogen iedere laadpaal heeft, welke stekker aansluiting er wordt gebruikt en of jouw elektrische auto hier kan opladen. Ook geven we de dichtstbijzijnde laadpunten in de omgeving van dit ziekenhuis weer.

Heb je nog op- of aanpmerkingen of handige tips over Admiraal de Ruyterziekenhuis (ADRZ)? We horen het graag via onze contactpagina.