Laadpalen Het LangeLand Ziekenhuis (LLZ)

We hebben nog geen informatie over eventuele laadpalen bij Het LangeLand Ziekenhuis (LLZ). Zijn bij dit ziekenhuis wel laadpunten aanwezig? Tip ons!

Parkeren bij Het LangeLand Ziekenhuis (LLZ)

We hebben op dit moment geen informatie over parkeren bij Het LangeLand Ziekenhuis (LLZ).

Openingstijden ziekenhuis

  • Maandag24 uur geopend
  • Dinsdag24 uur geopend
  • Woensdag24 uur geopend
  • Donderdag24 uur geopend
  • Vrijdag24 uur geopend
  • Zaterdag24 uur geopend
  • Zondag24 uur geopend

Openingstijden kunnen afwijken op feestdagen en tijdens vakantieperiodes. Kijk voor de actuele openingstijden op de website van Het LangeLand Ziekenhuis (LLZ).

Foto's laadpunt

Er zijn nog geen foto's van de laadpalen bij Het LangeLand Ziekenhuis (LLZ) toegevoegd. Voeg je eigen foto toe bij het plaatsen van een review.

Reviews laadpaal

Geef je eigen review

Hoe beviel het opladen van je auto bij een laadpaal van Het LangeLand Ziekenhuis (LLZ)? Laat je beoordeling achter en maak kans op €100.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Drop file here

Info Het LangeLand Ziekenhuis (LLZ)

Het LangeLand Ziekenhuis (LLZ) is een ziekenhuis in Zoetermeer in de provincie Zuid-Holland.

Op laadpaaloverzicht.nl vind je het overzicht van alle laadpalen die Het LangeLand Ziekenhuis (LLZ) heeft of die hier dichtbij in de buurt staan. Je kunt direct zien hoeveel kW laadvermogen iedere laadpaal heeft, welke stekker aansluiting er wordt gebruikt en of jouw elektrische auto hier kan opladen. Ook geven we de dichtstbijzijnde laadpunten in de omgeving van dit ziekenhuis weer.

Heb je nog op- of aanpmerkingen of handige tips over Het LangeLand Ziekenhuis (LLZ)? We horen het graag via onze contactpagina.