Laadpalen Centrum De Brink

We hebben nog geen informatie over eventuele laadpalen bij Centrum De Brink. Zijn bij dit zwembad wel laadpunten aanwezig? Tip ons!

Parkeren bij Centrum De Brink

We hebben op dit moment geen informatie over parkeren bij Centrum De Brink.

Openingstijden zwembad

De openingstijden verschillen per datum of zijn onbekend. Kijk voor de actuele openingstijden op de website van Centrum De Brink.

Foto's laadpunt

Er zijn nog geen foto's van de laadpalen bij Centrum De Brink toegevoegd. Voeg je eigen foto toe bij het plaatsen van een review.

Reviews laadpaal

Geef je eigen review

Hoe beviel het opladen van je auto bij een laadpaal van Centrum De Brink? Laat je beoordeling achter en maak kans op €100.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Info Centrum De Brink

Centrum De Brink is een zwembad in Obdam in de provincie Noord-Holland.

Op laadpaaloverzicht.nl vind je het overzicht van alle laadpalen die zwembad Centrum De Brink heeft of die hier dichtbij in de buurt staan. Je kunt direct zien hoeveel kW laadvermogen iedere laadpaal heeft, welke stekker aansluiting er wordt gebruikt en of jouw elektrische auto hier kan opladen. Ook geven we de dichtstbijzijnde laadpunten in de omgeving van dit zwembad weer.

Heb je nog op- of aanpmerkingen of handige tips over zwembad Centrum De Brink? We horen het graag via onze contactpagina.