Laadpalen Het Lunterse Bosbad

We hebben nog geen informatie over eventuele laadpalen bij Het Lunterse Bosbad. Zijn bij dit zwembad wel laadpunten aanwezig? Tip ons!

Parkeren bij Het Lunterse Bosbad

We hebben op dit moment geen informatie over parkeren bij Het Lunterse Bosbad.

Openingstijden zwembad

De openingstijden verschillen per datum of zijn onbekend. Kijk voor de actuele openingstijden op de website van Het Lunterse Bosbad.

Foto's laadpunt

Er zijn nog geen foto's van de laadpalen bij Het Lunterse Bosbad toegevoegd. Voeg je eigen foto toe bij het plaatsen van een review.

Reviews laadpaal

Geef je eigen review

Hoe beviel het opladen van je auto bij een laadpaal van Het Lunterse Bosbad? Laat je beoordeling achter en maak kans op €100.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Info Het Lunterse Bosbad

Het Lunterse Bosbad is een zwembad in Lunteren in de provincie Gelderland.

Op laadpaaloverzicht.nl vind je het overzicht van alle laadpalen die zwembad Het Lunterse Bosbad heeft of die hier dichtbij in de buurt staan. Je kunt direct zien hoeveel kW laadvermogen iedere laadpaal heeft, welke stekker aansluiting er wordt gebruikt en of jouw elektrische auto hier kan opladen. Ook geven we de dichtstbijzijnde laadpunten in de omgeving van dit zwembad weer.

Heb je nog op- of aanpmerkingen of handige tips over zwembad Het Lunterse Bosbad? We horen het graag via onze contactpagina.