Laadpalen Openluchtbad Sas van Gent

We hebben nog geen informatie over eventuele laadpalen bij Openluchtbad Sas van Gent. Zijn bij dit zwembad wel laadpunten aanwezig? Tip ons!

Parkeren bij Openluchtbad Sas van Gent

We hebben op dit moment geen informatie over parkeren bij Openluchtbad Sas van Gent.

Openingstijden zwembad

De openingstijden verschillen per datum of zijn onbekend. Kijk voor de actuele openingstijden op de website van Openluchtbad Sas van Gent.

Foto's laadpunt

Er zijn nog geen foto's van de laadpalen bij Openluchtbad Sas van Gent toegevoegd. Voeg je eigen foto toe bij het plaatsen van een review.

Reviews laadpaal

Geef je eigen review

Hoe beviel het opladen van je auto bij een laadpaal van Openluchtbad Sas van Gent? Laat je beoordeling achter en maak kans op €100.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Info Openluchtbad Sas van Gent

Openluchtbad Sas van Gent is een zwembad in Sas van Gent in de provincie Zeeland.

Op laadpaaloverzicht.nl vind je het overzicht van alle laadpalen die zwembad Openluchtbad Sas van Gent heeft of die hier dichtbij in de buurt staan. Je kunt direct zien hoeveel kW laadvermogen iedere laadpaal heeft, welke stekker aansluiting er wordt gebruikt en of jouw elektrische auto hier kan opladen. Ook geven we de dichtstbijzijnde laadpunten in de omgeving van dit zwembad weer.

Heb je nog op- of aanpmerkingen of handige tips over zwembad Openluchtbad Sas van Gent? We horen het graag via onze contactpagina.