Laadpalen Openluchtzwembad De Groene Wellen

We hebben nog geen informatie over eventuele laadpalen bij Openluchtzwembad De Groene Wellen. Zijn bij dit zwembad wel laadpunten aanwezig? Tip ons!

Parkeren bij Openluchtzwembad De Groene Wellen

We hebben op dit moment geen informatie over parkeren bij Openluchtzwembad De Groene Wellen.

Openingstijden zwembad

  • Maandag08:00 – 19:00
  • Dinsdag08:00 – 19:00
  • Woensdag08:00 – 19:00
  • Donderdag08:00 – 19:00
  • Vrijdag08:00 – 19:00
  • Zaterdag10:00 – 18:00
  • Zondag10:00 – 18:00

Openingstijden kunnen afwijken op feestdagen en tijdens vakantieperiodes. Kijk voor de actuele openingstijden op de website van Openluchtzwembad De Groene Wellen.

Foto's laadpunt

Er zijn nog geen foto's van de laadpalen bij Openluchtzwembad De Groene Wellen toegevoegd. Voeg je eigen foto toe bij het plaatsen van een review.

Reviews laadpaal

Geef je eigen review

Hoe beviel het opladen van je auto bij een laadpaal van Openluchtzwembad De Groene Wellen? Laat je beoordeling achter en maak kans op €100.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Info Openluchtzwembad De Groene Wellen

Openluchtzwembad De Groene Wellen is een zwembad in Udenhout in de provincie Noord-Brabant.

Op laadpaaloverzicht.nl vind je het overzicht van alle laadpalen die Openluchtzwembad De Groene Wellen heeft of die hier dichtbij in de buurt staan. Je kunt direct zien hoeveel kW laadvermogen iedere laadpaal heeft, welke stekker aansluiting er wordt gebruikt en of jouw elektrische auto hier kan opladen. Ook geven we de dichtstbijzijnde laadpunten in de omgeving van dit zwembad weer.

Heb je nog op- of aanpmerkingen of handige tips over Openluchtzwembad De Groene Wellen? We horen het graag via onze contactpagina.