Laadpalen Openluchtzwembad De Zandstuve

We hebben nog geen informatie over eventuele laadpalen bij Openluchtzwembad De Zandstuve. Zijn bij dit zwembad wel laadpunten aanwezig? Tip ons!

Parkeren bij Openluchtzwembad De Zandstuve

We hebben op dit moment geen informatie over parkeren bij Openluchtzwembad De Zandstuve.

Openingstijden zwembad

  • Maandag09:00 – 18:00
  • Dinsdag09:00 – 18:00
  • Woensdag09:00 – 18:00
  • Donderdag09:00 – 18:00
  • Vrijdag09:00 – 18:00
  • Zaterdag09:00 – 18:00
  • Zondag10:00 – 18:00

Openingstijden kunnen afwijken op feestdagen en tijdens vakantieperiodes. Kijk voor de actuele openingstijden op de website van Openluchtzwembad De Zandstuve.

Foto's laadpunt

Er zijn nog geen foto's van de laadpalen bij Openluchtzwembad De Zandstuve toegevoegd. Voeg je eigen foto toe bij het plaatsen van een review.

Reviews laadpaal

Geef je eigen review

Hoe beviel het opladen van je auto bij een laadpaal van Openluchtzwembad De Zandstuve? Laat je beoordeling achter en maak kans op €100.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Info Openluchtzwembad De Zandstuve

Openluchtzwembad De Zandstuve is een zwembad in Rheeze in de provincie Overijssel. Er is een restaurant waar je kunt eten.

Op laadpaaloverzicht.nl vind je het overzicht van alle laadpalen die Openluchtzwembad De Zandstuve heeft of die hier dichtbij in de buurt staan. Je kunt direct zien hoeveel kW laadvermogen iedere laadpaal heeft, welke stekker aansluiting er wordt gebruikt en of jouw elektrische auto hier kan opladen. Ook geven we de dichtstbijzijnde laadpunten in de omgeving van dit zwembad weer.

Heb je nog op- of aanpmerkingen of handige tips over Openluchtzwembad De Zandstuve? We horen het graag via onze contactpagina.