Laadpalen Openluchtzwembad Het Streekbad

We hebben nog geen informatie over eventuele laadpalen bij Openluchtzwembad Het Streekbad. Zijn bij dit zwembad wel laadpunten aanwezig? Tip ons!

Parkeren bij Openluchtzwembad Het Streekbad

We hebben op dit moment geen informatie over parkeren bij Openluchtzwembad Het Streekbad.

Openingstijden zwembad

  • Maandag10:30 – 19:45
  • Dinsdag10:30 – 19:45
  • Woensdag10:30 – 19:45
  • Donderdag10:30 – 19:45
  • Vrijdag10:30 – 19:45
  • Zaterdag10:30 – 16:45
  • Zondag12:00 – 16:45

Openingstijden kunnen afwijken op feestdagen en tijdens vakantieperiodes. Kijk voor de actuele openingstijden op de website van Openluchtzwembad Het Streekbad.

Foto's laadpunt

Er zijn nog geen foto's van de laadpalen bij Openluchtzwembad Het Streekbad toegevoegd. Voeg je eigen foto toe bij het plaatsen van een review.

Reviews laadpaal

Geef je eigen review

Hoe beviel het opladen van je auto bij een laadpaal van Openluchtzwembad Het Streekbad? Laat je beoordeling achter en maak kans op €100.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Info Openluchtzwembad Het Streekbad

Openluchtzwembad Het Streekbad is een zwembad in Hoogkarspel in de provincie Noord-Holland.

Op laadpaaloverzicht.nl vind je het overzicht van alle laadpalen die Openluchtzwembad Het Streekbad heeft of die hier dichtbij in de buurt staan. Je kunt direct zien hoeveel kW laadvermogen iedere laadpaal heeft, welke stekker aansluiting er wordt gebruikt en of jouw elektrische auto hier kan opladen. Ook geven we de dichtstbijzijnde laadpunten in de omgeving van dit zwembad weer.

Heb je nog op- of aanpmerkingen of handige tips over Openluchtzwembad Het Streekbad? We horen het graag via onze contactpagina.