Laadpalen Recreatiecentrum De Staver

We hebben nog geen informatie over eventuele laadpalen bij Recreatiecentrum De Staver. Zijn bij dit zwembad wel laadpunten aanwezig? Tip ons!

Parkeren bij Recreatiecentrum De Staver

We hebben op dit moment geen informatie over parkeren bij Recreatiecentrum De Staver.

Openingstijden zwembad

  • Maandag08:30 – 00:00
  • Dinsdag06:30 – 00:00
  • Woensdag08:30 – 00:00
  • Donderdag08:30 – 00:00
  • Vrijdag06:30 – 00:00
  • Zaterdag10:00 – 00:00
  • Zondag09:30 – 17:00

Openingstijden kunnen afwijken op feestdagen en tijdens vakantieperiodes. Kijk voor de actuele openingstijden op de website van Recreatiecentrum De Staver.

Foto's laadpunt

Er zijn nog geen foto's van de laadpalen bij Recreatiecentrum De Staver toegevoegd. Voeg je eigen foto toe bij het plaatsen van een review.

Reviews laadpaal

Geef je eigen review

Hoe beviel het opladen van je auto bij een laadpaal van Recreatiecentrum De Staver? Laat je beoordeling achter en maak kans op €100.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Info Recreatiecentrum De Staver

Recreatiecentrum De Staver is een zwembad in Sommelsdijk in de provincie Zuid-Holland. Bowlen doe je op de bowlingbaan.

Op laadpaaloverzicht.nl vind je het overzicht van alle laadpalen die zwembad Recreatiecentrum De Staver heeft of die hier dichtbij in de buurt staan. Je kunt direct zien hoeveel kW laadvermogen iedere laadpaal heeft, welke stekker aansluiting er wordt gebruikt en of jouw elektrische auto hier kan opladen. Ook geven we de dichtstbijzijnde laadpunten in de omgeving van dit zwembad weer.

Heb je nog op- of aanpmerkingen of handige tips over zwembad Recreatiecentrum De Staver? We horen het graag via onze contactpagina.