Laadpalen Recreatiecentrum De Twee Bruggen

We hebben nog geen informatie over eventuele laadpalen bij Recreatiecentrum De Twee Bruggen. Zijn bij dit zwembad wel laadpunten aanwezig? Tip ons!

Parkeren bij Recreatiecentrum De Twee Bruggen

We hebben op dit moment geen informatie over parkeren bij Recreatiecentrum De Twee Bruggen.

Openingstijden zwembad

  • Maandag09:00 – 19:00
  • Dinsdag09:00 – 19:00
  • Woensdag09:00 – 19:00
  • Donderdag09:00 – 19:00
  • Vrijdag09:00 – 19:00
  • Zaterdag09:00 – 19:00
  • Zondag09:00 – 19:00

Openingstijden kunnen afwijken op feestdagen en tijdens vakantieperiodes. Kijk voor de actuele openingstijden op de website van Recreatiecentrum De Twee Bruggen.

Foto's laadpunt

Er zijn nog geen foto's van de laadpalen bij Recreatiecentrum De Twee Bruggen toegevoegd. Voeg je eigen foto toe bij het plaatsen van een review.

Reviews laadpaal

Geef je eigen review

Hoe beviel het opladen van je auto bij een laadpaal van Recreatiecentrum De Twee Bruggen? Laat je beoordeling achter en maak kans op €100.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Info Recreatiecentrum De Twee Bruggen

Recreatiecentrum De Twee Bruggen is een zwembad in Winterswijk Miste in de provincie Gelderland.

Op laadpaaloverzicht.nl vind je het overzicht van alle laadpalen die zwembad Recreatiecentrum De Twee Bruggen heeft of die hier dichtbij in de buurt staan. Je kunt direct zien hoeveel kW laadvermogen iedere laadpaal heeft, welke stekker aansluiting er wordt gebruikt en of jouw elektrische auto hier kan opladen. Ook geven we de dichtstbijzijnde laadpunten in de omgeving van dit zwembad weer.

Heb je nog op- of aanpmerkingen of handige tips over zwembad Recreatiecentrum De Twee Bruggen? We horen het graag via onze contactpagina.