Laadpalen Sport- en Recreatiecentrum Het Anker

We hebben nog geen informatie over eventuele laadpalen bij Sport- en Recreatiecentrum Het Anker. Zijn bij dit zwembad wel laadpunten aanwezig? Tip ons!

Parkeren bij Sport- en Recreatiecentrum Het Anker

We hebben op dit moment geen informatie over parkeren bij Sport- en Recreatiecentrum Het Anker.

Openingstijden zwembad

  • Maandag09:00 – 21:30
  • Dinsdag09:00 – 21:30
  • Woensdag09:00 – 21:30
  • Donderdag09:00 – 21:30
  • Vrijdag09:00 – 17:30
  • Zaterdag10:00 – 14:00
  • Zondag10:00 – 13:00

Openingstijden kunnen afwijken op feestdagen en tijdens vakantieperiodes. Kijk voor de actuele openingstijden op de website van Sport- en Recreatiecentrum Het Anker.

Foto's laadpunt

Er zijn nog geen foto's van de laadpalen bij Sport- en Recreatiecentrum Het Anker toegevoegd. Voeg je eigen foto toe bij het plaatsen van een review.

Reviews laadpaal

Geef je eigen review

Hoe beviel het opladen van je auto bij een laadpaal van Sport- en Recreatiecentrum Het Anker? Laat je beoordeling achter en maak kans op €100.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Info Sport- en Recreatiecentrum Het Anker

Sport- en Recreatiecentrum Het Anker is een zwembad in Buchten in de provincie Limburg.

Op laadpaaloverzicht.nl vind je het overzicht van alle laadpalen die zwembad Sport- en Recreatiecentrum Het Anker heeft of die hier dichtbij in de buurt staan. Je kunt direct zien hoeveel kW laadvermogen iedere laadpaal heeft, welke stekker aansluiting er wordt gebruikt en of jouw elektrische auto hier kan opladen. Ook geven we de dichtstbijzijnde laadpunten in de omgeving van dit zwembad weer.

Heb je nog op- of aanpmerkingen of handige tips over zwembad Sport- en Recreatiecentrum Het Anker? We horen het graag via onze contactpagina.