Laadpalen SportPlaza Wassenaar Het Sterrenbad

We hebben nog geen informatie over eventuele laadpalen bij SportPlaza Wassenaar Het Sterrenbad. Zijn bij dit zwembad wel laadpunten aanwezig? Tip ons!

Parkeren bij SportPlaza Wassenaar Het Sterrenbad

We hebben op dit moment geen informatie over parkeren bij SportPlaza Wassenaar Het Sterrenbad.

Openingstijden zwembad

  • Maandag07:30 – 21:00
  • Dinsdag07:30 – 21:00
  • Woensdag07:30 – 21:00
  • Donderdag07:30 – 21:00
  • Vrijdag07:30 – 17:30
  • Zaterdag07:30 – 15:00
  • Zondag09:00 – 15:00

Openingstijden kunnen afwijken op feestdagen en tijdens vakantieperiodes. Kijk voor de actuele openingstijden op de website van SportPlaza Wassenaar Het Sterrenbad.

Foto's laadpunt

Er zijn nog geen foto's van de laadpalen bij SportPlaza Wassenaar Het Sterrenbad toegevoegd. Voeg je eigen foto toe bij het plaatsen van een review.

Reviews laadpaal

Geef je eigen review

Hoe beviel het opladen van je auto bij een laadpaal van SportPlaza Wassenaar Het Sterrenbad? Laat je beoordeling achter en maak kans op €100.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Info SportPlaza Wassenaar Het Sterrenbad

SportPlaza Wassenaar Het Sterrenbad is een zwembad in Wassenaar in de provincie Zuid-Holland.

Op laadpaaloverzicht.nl vind je het overzicht van alle laadpalen die zwembad SportPlaza Wassenaar Het Sterrenbad heeft of die hier dichtbij in de buurt staan. Je kunt direct zien hoeveel kW laadvermogen iedere laadpaal heeft, welke stekker aansluiting er wordt gebruikt en of jouw elektrische auto hier kan opladen. Ook geven we de dichtstbijzijnde laadpunten in de omgeving van dit zwembad weer.

Heb je nog op- of aanpmerkingen of handige tips over zwembad SportPlaza Wassenaar Het Sterrenbad? We horen het graag via onze contactpagina.