Laadpalen Zwem- en recreatiebad de Duker

We hebben nog geen informatie over eventuele laadpalen bij Zwem- en recreatiebad de Duker. Zijn bij dit zwembad wel laadpunten aanwezig? Tip ons!

Parkeren bij Zwem- en recreatiebad de Duker

We hebben op dit moment geen informatie over parkeren bij Zwem- en recreatiebad de Duker.

Openingstijden zwembad

  • Maandag07:00 – 21:00
  • Dinsdag07:00 – 21:00
  • Woensdag07:00 – 21:00
  • Donderdag07:00 – 21:00
  • Vrijdag07:00 – 18:00
  • Zaterdag08:30 – 13:00
  • Zondag09:00 – 16:00

Openingstijden kunnen afwijken op feestdagen en tijdens vakantieperiodes. Kijk voor de actuele openingstijden op de website van Zwem- en recreatiebad de Duker.

Foto's laadpunt

Er zijn nog geen foto's van de laadpalen bij Zwem- en recreatiebad de Duker toegevoegd. Voeg je eigen foto toe bij het plaatsen van een review.

Reviews laadpaal

Geef je eigen review

Hoe beviel het opladen van je auto bij een laadpaal van Zwem- en recreatiebad de Duker? Laat je beoordeling achter en maak kans op €100.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Info Zwem- en recreatiebad de Duker

Zwem- en recreatiebad de Duker is een zwembad in Sneek in de provincie Friesland.

Op laadpaaloverzicht.nl vind je het overzicht van alle laadpalen die zwembad Zwem- en recreatiebad de Duker heeft of die hier dichtbij in de buurt staan. Je kunt direct zien hoeveel kW laadvermogen iedere laadpaal heeft, welke stekker aansluiting er wordt gebruikt en of jouw elektrische auto hier kan opladen. Ook geven we de dichtstbijzijnde laadpunten in de omgeving van dit zwembad weer.

Heb je nog op- of aanpmerkingen of handige tips over zwembad Zwem- en recreatiebad de Duker? We horen het graag via onze contactpagina.