Laadpalen Zwem- en recreatiebad De Lansingh

We hebben nog geen informatie over eventuele laadpalen bij Zwem- en recreatiebad De Lansingh. Zijn bij dit zwembad wel laadpunten aanwezig? Tip ons!

Parkeren bij Zwem- en recreatiebad De Lansingh

We hebben op dit moment geen informatie over parkeren bij Zwem- en recreatiebad De Lansingh.

Openingstijden zwembad

De openingstijden verschillen per datum of zijn onbekend. Kijk voor de actuele openingstijden op de website van Zwem- en recreatiebad De Lansingh.

Foto's laadpunt

Er zijn nog geen foto's van de laadpalen bij Zwem- en recreatiebad De Lansingh toegevoegd. Voeg je eigen foto toe bij het plaatsen van een review.

Reviews laadpaal

Geef je eigen review

Hoe beviel het opladen van je auto bij een laadpaal van Zwem- en recreatiebad De Lansingh? Laat je beoordeling achter en maak kans op €100.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Info Zwem- en recreatiebad De Lansingh

Zwem- en recreatiebad De Lansingh is een zwembad in Krimpen aan den IJssel in de provincie Zuid-Holland.

Op laadpaaloverzicht.nl vind je het overzicht van alle laadpalen die zwembad Zwem- en recreatiebad De Lansingh heeft of die hier dichtbij in de buurt staan. Je kunt direct zien hoeveel kW laadvermogen iedere laadpaal heeft, welke stekker aansluiting er wordt gebruikt en of jouw elektrische auto hier kan opladen. Ook geven we de dichtstbijzijnde laadpunten in de omgeving van dit zwembad weer.

Heb je nog op- of aanpmerkingen of handige tips over zwembad Zwem- en recreatiebad De Lansingh? We horen het graag via onze contactpagina.